Si të blesh

Blerja në PULLANDBEAR.COM është shumë e lehtë.

Thjesht ndiq këto hapa:

01.

Zgjidh seksionin (ferma, meshkuj) dhe më pas kategorinë (lloji i produktit).

02.

Shiko produktin që të intereson dhe kliko në fotografi për ta zmadhuar dhe për të parë çdo detaj dhe pjesën e pasme të produktit, përbërjen, madhësitë e disponueshme, kodin e referencës dhe çmimin.

03.

Zgjidh një veshje dhe shtoje në shportën tënde. Më pas mund të zgjidhësh të vazhdosh me blerjen ose të përpunosh porosinë.

04.

Nëse dëshiron të vazhdosh me blerjen, përsërite procesin, ndërsa nëse dëshiron të përpunosh porosinë, duhet të identifikohesh.

05.

Pasi të kesh vendosur të dhënat e tua, kontrollo nëse janë të sakta dhe kliko në "Përpuno porosinë".

06.

Zgjidh nëse dëshiron ta marrësh porosinë nga një prej dyqaneve tona Pull&Bear, ose ta marrësh nëpërmjet dorëzimit standard ose të shpejtë dhe kontrollo nëse adresa e dërgimit dhe e faturimit janë të sakta.

Zgjidh nëse dëshiron të marrësh porosinë nëpërmjet dorëzimit standard ose të shpejtë dhe kontrollo nëse adresa e transportit dhe e faturimit janë të sakta.

07.

Zgjidh një mënyrë pagese: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, kartë Affinity, Pay Pal, kartë dhuratë...

08.

Konfirmo porosinë.

09.

Do të marrësh një email që konfirmon porosinë tënde.

Pyetje të shpeshta

Në cilat tregje mund të blihet në internet?

Për momentin mund të bësh porosi në Gjermani (përveç Heligolandit dhe qytetit të Bysingenit), Austri, Belgjikë, Danimarkë, Spanjë, Francë (përveç rajoneve dhe territoreve jashtë shtetit), Greqi, Irlandë, Itali (përveç San-Marinos, Lavianos, Kampione-d´Italias dhe liqenit Lugano), Luksemburg, Monako, Holandë, Rumani, Poloni, Portugali, Mbretëri të Bashkuar (vetëm në kontinent), Suedi, Zvicër dhe SHBA.

Në sa gjuhë mund të shfletohet?

Gjuhët e shfletimit të PULLANDBEAR.COM janë: spanjisht, anglisht, gjermanisht, polonisht, portugalisht, frëngjisht, italisht, holandisht, rumanisht, baskisht, galicisht dhe katalanisht.

Në cilat gjuhë mund të kërkohet shërbimi për konsumatorin?

Shërbimi për konsumatorin është aktualisht i disponueshëm në gjuhët në vijim: spanjisht, anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, polonisht, holandisht dhe rumanisht.

A janë çmimet e dyqaneve në internet të njëjta me ato në dyqanin tim të zakonshëm Pull&Bear?

Po, por nëse ka ndonjë ndryshim midis çmimeve të shfaqura në faqe dhe etiketave të çmimeve të veshjeve, çmimi i saktë do të jetë gjithmonë ai i shënuar në etiketën e çmimit.

A do t'u plotësojmë stokun artikujve që janë "shitur"?

Nëse një artikull është shitur, mund të na kërkosh t’ju informojmë kur ta plotësojmë stokun e tij. Nëse ky artikull është i disponueshëm para 15 ditësh, do të marrësh një email me informacionin për këtë. Nëse ky artikull nuk ka stok, ne do ta heqim nga faqja jone.

A do ta marr të njëjtin produkt që e shoh në foto?

Po, me përjashtim të produkteve të punuara me dorë, te të cilat mund të ketë dallime të vogla në produktin përfundimtar.

A mund të merret informacion periodik me email për produktet dhe ofertat më të fundit të Pull&Bear?

Po. Thjesht duke klikuar te "BULETINI INFORMATIV", do të marrësh informacione për produktet, katalogun e pamjeve dhe ngjarjet më të fundit të Pull&Bear.

A mund ta anuloj abonimin tim në buletinin informativ të Pull&Bear?

Abonimin mund ta anulosh lehtësisht, duke klikuar në menunë "BULETINI INFORMATIV". Plotëso detajet dhe zgjidh "DËRGO"

Si ta rikuperoj fjalëkalimin që e kam harruar?

Nëse e ke harruar fjalëkalimin, mund ta rikuperosh në seksionin "LLOGARIA JOTE". Do të marrësh një email me fjalëkalimin tënd të ri. Do të duhet të parashtrosh një fjalëkalim të ri, që përmban të paktën tetë karaktere, shkronja të mëdha, shkronja të vogla dhe numra.

Si mund të jem i sigurt se e kam bërë saktë blerjen time?

Pasi të kesh bërë porosinë, do të marrësh një email konfirmimi. Nëse nuk merr email, kontakto me shërbimin për konsumatorin.

A mund ta di se cili është statusi i porosisë sime?

Po. Kliko në seksionin "POROSITË" te "LLOGARIA JOTE" dhe do të mund ta gjurmosh porosinë në kohë reale.

A mund të heq artikuj nga porosia ime?

Po. Mund të fshish çdo artikull të padëshiruar nga karroca e blerjeve, me kusht që të mos e kesh përpunuar porosinë.

A mund ta anuloj porosinë time?

Po. Porosinë mund ta anulosh nga menuja "POROSITË" në llogarinë tënde

Çfarë duhet të bëj nëse marr një artikull me defekt?

PULLANDBEAR.COM shet vetëm artikuj në gjendje të përsosur, por nëse ndodh të marrësh një artikulli me defekt, mund të kontaktosh me shërbimin për konsumatorin.

Çfarë duhet të bëj nëse marr një artikull të gabuar?

Nëse ndodh që të marrësh një artikull që nuk e ke porositur, kontakto me shërbimin për konsumatorin.

A trajtohet informacioni im personal si konfidencial?

I gjithë informacioni që ndan me ne trajtohet në mënyrë private dhe konfidenciale brenda Grupit Inditex për zhvillimin, pajtueshmërinë me kontratën e shitjes dhe përmbushjes së saj, (kontrata e blerjes dhe shitjes) për të përmbushur kërkesat e tua dhe për të ofruar informacion për produktet tona. Shiko të gjitha detajet te Politika e privatësisë.

Si mund të kontaktoj me departamentin e shërbimit për konsumatorin?

Pyetjet ose komentet tuaja mund t'i ndash duke telefonuar në ose duke kontaktuar me ne përmes shërbimit të bisedës nëpërmjet lidhjes në vijim: .

PRODUKTET E PERSONALIZUARA

Në disa nga produktet tona ke mundësinë të shtosh tekste të personalizuara. Për ta bërë më të lehtë identifikimin e tyre, fjala "i personalizueshëm" do të shfaqet në emrin e produktit.

Nëse fjala që dëshiron nuk është e disponueshme, ne do të të njoftojmë gjatë procesit të blerjes së veshjes.

Pasi të kesh përfunduar porosinë, teksti nuk mund të modifikohet.

Këta artikuj nuk mund të ndërrohen apo të kthehen pasi janë të personalizuar.

Pagesa

Çfarë mënyrash pagese mund të përdor për të blerë?

Ne ofrojmë mënyrat e pagesës në vijim: , Visa Electron, Mastercard, American Express, PayPal, kartë IN, kartë dhuratë dhe kupon dhuratë

A DUHET TË VERIFIKOJ BLERJEN TIME?

Me rregulloret e reja evropiane të pagesës PSD2, blerjet me karta krediti dhe debiti mund të kërkojnë verifikim. Ky verifikim zakonisht bëhet përmes aplikacionit të bankës ose përmes një kodi të përkohshëm. Nëse nuk e përpunon dot blerjen tënde, kontakto me ekipin e shërbimit për konsumatorin.

Ndoshta do t'ju duhet të verifikosh pagesën përmes aplikacionit të bankës ose përmes një kodi të përkohshëm. Nëse nuk e përpunon dot blerjen tënde, kontakto me ekipin e shërbimit për konsumatorin.

Pagesa me OXXO

OXXO është një mënyrë pagese me para në dorë, të cilën mund ta përdorësh në cilindo nga qendrat e OXXO.

Si ta përdor në pullandbear.com?

 • Mbushe shportën e blerjeve dhe zgjidh mënyrën e preferuar të dorëzimit (dorëzim në dyqan ose standard në shtëpi).
 • Zgjidh OXXO si mënyrën e pagesës.
 • Pas konfirmimit të pagesës, do të hysh në faqen e konfirmimit të porosisë me një kod me shirita që mund të printohet. Ky kod me shirita mund të gjendet gjithashtu në emailin e konfirmimit ose në seksionin LLOGARIA IME > POROSITË E MIA .
 • Printo kodin e pagesës të OXXO.
 • Kryej pagesën në cilindo nga 13.000 objektet e OXXO, duke paraqitur kodin me shirita brenda një periudhe prej 48 orësh.
 • Pasi të jetë kryer pagesa, do të marrësh një email që konfirmon se porosia do të përpunohet brenda një maksimumi prej 24 deri në 48 orësh.

Për kthimet:

Mund të bësh kthime përmes cilësdo prej mënyrave tona të zakonshme:

 • Tërheqje në shtëpi ose kthim në dyqan.
 • Kthimi do të kryhet në një KUPON KREDITI të Pull&Bear, të cilin do ta marrësh me email dhe është i vlefshëm në dyqanet tona dhe në faqen e internetit pullandbear.com.

Pse u refuzua karta ime e kreditit?

Karta jote mund të jetë refuzuar për një nga arsyet në vijim:

 • Karta mund të ketë skaduar: sigurohu që karta të mos e ketë kaluar datën e skadimit.
 • Mund të kesh arritur kufirin e kartës: kontakto me bankën për t'u siguruar që karta të mos e ketë kaluar shumën limit për blerje.
 • Mund të kesh shkruar diçka gabim: sigurohu që t'i kesh plotësuar saktë të gjitha fushat e nevojshme.

A mund të marr një faturë në emër të kompanisë sime?

Po. Thjesht duhet të zgjidhësh kutinë "KOMPANIA" në seksionin e informacionit personal dhe të futësh informacionin tatimor të kërkuar.

A është e sigurt të përdor kartën e kreditit në faqen e internetit?

Po, informacioni transmetohet në mënyrë të sigurt me enkriptimin SSL. Për pagesa me Visa dhe Mastercard, do të pranohen vetëm transaksionet me sistemin "Tregti e sigurt elektronike" (SEC). Pas verifikimit që karta është e siguruar sipas sistemit SEC, sistemi do të kontaktojë me bankën lëshuese të kartës, me qëllim që blerësi të autorizojë blerjen. Kur banka të konfirmojë vërtetësinë, karta do të tarifohet. Përndryshe, porosia do të anulohet. Për pagesat me karta krediti dhe debiti, kërkohet të futësh kodin CVV (vlera e verifikimit të kartës), një kod i shtypur në kartë, që shërben si masë sigurie gjatë transaksioneve të tregtisë elektronike.

Pagesa me Klarna.

Nëse e zgjidh Klarna Rechnung si mënyrë pagese, ke mundësinë të paguash porosinë brenda 14 ditëve, përmes transfertës bankare. Për më shumë informacion, vizito www.klarna.com

A mund të marr rimbursimin për blerje pa taksa ose kthimin e TVSH-së për turistët?

Po, ne mund të zbatojmë kthimin e TVSH-së për turistët që blejnë në internet, nëse nuk janë banorë të BE-së. Për më shumë informacion, kontakto me qendrën e shërbimit për konsumatorin në contact@pullandbear.com.

Po, ne mund të zbatojmë kthimin e TVSH-së për blerjet nga turistët. Për më shumë informacion, kontakto me qendrën e shërbimit për konsumatorin në contact.au@pullandbear.com.

Çfarë duhet të bëj nëse shoh tarifë të dyfishtë për një porosi?

Ajo që po sheh në llogari ka mundësi të jetë rezervimi për shumën e porosisë dhe jo tarifa. Për çdo rast, kontakto me bankën tuaj për më shumë informacion. Mund të kontaktosh gjithashtu me departamentin e shërbimit për konsumatorin.

A mund të paguaj në dyqan kur të marr porosinë?

Pagesa duhet të bëhet online për të përfunduar porosinë dhe nuk mund të paguash në dyqan kur ta marrësh porosinë. Megjithatë, ke mundësinë të provosh artikujt në dyqan kur ta marrësh porosinë dhe të kthesh ose të ndërrosh çdo artikull me të cilin nuk je i kënaqur.

Pagesa duhet të bëhet online për të përfunduar porosinë dhe nuk mund të paguash në dyqan kur ta marrësh porosinë. Megjithatë, ke mundësinë të provosh artikujt në dyqan kur ta marrësh porosinë dhe të kthesh çdo artikull me të cilin nuk je i kënaqur.

Nuk kam asnjë nga mënyrat e pagesës. Si mund të bëj një porosi në internet?

Mund të blesh karta dhuratë me vlerë minimale prej 20 GBP deri në më së shumti 500 GBP (gjithmonë në shumëfisha të 5 GBP), të cilat nuk skadojnë kurrë (në varësi të tregut). Nëse dëshiron më shumë informacion, shko te seksioni KARTAT DHURATË.

Transporti

Ku mund ta marr porosinë time?

Mund të dërgohet në një adresë të zgjedhur nga ti (shtëpi, punë etj), një pikë tërheqjeje ose në dyqanin Pull&Bear.

A mund të jetë i ndryshëm tregu i dorëzimit nga tregu i blerjes?

Jo. Tregu i dorëzimit duhet të jetë gjithmonë i njëjtë me tregun në të cilin është kryer blerja.

Për sa kohë do të mbërrijë porosia ime?

  Sa paguaj për shërbimin e dorëzimit?

   A mund ta di se cili është statusi i porosisë sime?

   Po. Kliko në seksionin e porosive te "LLOGARIA JOTE" dhe do të mund ta gjurmosh porosinë në kohë reale.

   Si është procesi i dorëzimit në shtëpi?

   Nëse ke zgjedhur dorëzimin në shtëpi, do të të dërgojmë një email që konfirmon se artikujt e tu janë dërguar (kur porosia të dalë nga depoja), një tjetër me numrin e përcjelljes (me një lidhje për te faqja e internetit e korrierit) dhe në fund korrieri do të të dërgojë një mesazh me tekst ose një email për të të informuar për dorëzimin.

   Kthimet

   CILAT JANË LLOJET E KTHIMIT?

   Kthimet në dyqan

   Çoje faturën e porosisë dhe të blerjes në format elektronik ose në letër në cilindo dyqan Pull&Bear, në të njëjtin treg ku ke kryer blerjen.

   Nëse e ke dhënë numrin tënd të telefonit gjatë blerjes, nuk do të të duhet të paraqesësh faturën për ndërrimet apo kthimet.

   Mënyra më e lehtë për të kthyer një artikull të blerë online është ta çosh në një dyqan në të njëjtin treg dhe të tregosh pasaportën dhe faturën e blerjes.

   Mënyra më e lehtë për të kthyer një artikull është ta çosh në një dyqan në të njëjtin treg dhe të tregosh faturën e blerjes.

   Mënyra më e lehtë për të kthyer një artikull të blerë online është ta çosh në një dyqan në të njëjtin treg dhe të tregosh pasaportën dhe faturën e blerjes.

   Së bashku me artikujt që dëshiron t’i kthesh, duhet të paraqesësh vetëm kuponin tatimor. Personit që do të kërkojë rimbursimin në dyqan, do t'i kërkohet të paraqesë një dokument identifikimi.

   Kthimet me postë

   Silli artikujt që dëshiron t'i kthesh në pikën më të afërt të dorëzimit dhe trego kodin QR që do të ta dërgojmë me email në telefon pasi të kesh kërkuar kthimin. 

   Çoje artikullin (ose artikujt) që dëshiron t'i kthesh në pikën më të afërt të dorëzimit me faturën, formularin e kthimit me të dhënat e pasaportës dhe një kopje të pasaportës brenda paketës.

   Ço artikullin ose artikujt që dëshiron t'i kthesh në pikën më të afërt të dorëzimit.

   Paketo artikujt që dëshiron t'i kthesh, ngjit etiketën e kthimit që do të ta dërgojmë me email në pjesën e jashtme të paketës dhe çoje në pikën më të afërt të marrjes.

   Kthimet nga shtëpia

   Një korrier do t'i marrë artikujt që dëshiron t'i kthesh nga adresa që ke zgjedhur.

   DËSHIRON TË KTHESH NJË POROSI TË BËRË NË INTERNET?

   Për të filluar procesin e kthimit, kliko këtu

   PËRJASHTIMET DHE KUSHTET E VEÇANTA

   Disa nga artikujt tanë, për të cilët janë dhënë hollësi më poshtë, duhet t’i plotësojnë kushtet në vijim, që kthimi yt të përpunohet:

   • Rrobat e banjës: duhet të përfshijnë ngjitësen e higjienës ose shenjën e sigurisë.
   • Të brendshmet: nuk mund të ndërrohen apo të kthehen pa paketimin origjinal, përveç kanotiereve dhe truporeve.
   • Të brendshmet: nuk mund të ndërrohen apo të kthehen, përveç kanotiereve dhe truporeve.
   • Paketat: paketat e produkteve (që përmbajnë më shumë se një artikull) konsiderohen të jenë një artikull, kështu që paketimi i tyre nuk mund të hapet dhe ata nuk mund të kthehen as pjesërisht, as veçmas.
   • Aksesorët: duhet të kthehen me paketimin origjinal të pahapur.
   • Parfumet: duhet të kthehen në paketimin e tyre origjinal të pahapur.
   • Produktet e kozmetikës: duhet të kthehen në të njëjtin paketim dhe në gjendjen origjinale.
   • Artikujt e personalizuar: Duke qenë se këto veshje janë të personalizuara, nuk mund të ndërrohen apo të kthehen. Po ashtu nuk është e mundur të anulohen blerjet e artikujve në një ngjyrë të personalizuar.
   • CD-të, DVD-të dhe disqet e gramafonit: duhet të kthehen me paketimin e tyre origjinal të pahapur.

   SI MUND TË BËJ KTHIM NËSE KAM BLERË NJE IPOD NË DYQAN?

   Vetëm në dyqan: Ço artikujt që dëshiron t'i kthesh dhe faturën elektronike ose të letrës në cilindo dyqan Pull&Bear, në të njëjtin treg ku ke kryer blerjen.

   SI MUND TË BËJ KTHIM NËSE KAM BLERË ONLINE DHE KAM PAGUAR NË DYQAN (COD)?

   Vetëm në dyqan: Ço artikujt që dëshiron t'i kthesh dhe faturën elektronike ose të letrës në cilindo dyqan Pull&Bear, në të njëjtin treg ku ke kryer blerjen.

   ÇFARË NDODH NËSE KTHEJ NJË PRODUKT TË BLERE NË PULLANDBEAR.COM ME NJË KARTË DHURATË TË PULL&BEAR?

   Rimbursimi do të rrisë gjendjen e disponueshme në kartën tuaj dhuratë, nëse karta ekziston në momentin e kthimit. Nëse për ndonjë arsye nuk ekziston, rimbursimi do të kryhet nëpërmjet një kuponi Pull&Bear.

   A MUND TË KTHEJ NJË KARTË DHURATË FIZIKE APO NJË KARTË DHURATË VIRTUALE TË BLERË ONLINE?

   Kartat dhuratë të papërdorura mund t'i kthehen markës nga e cila janë blerë brenda 30 ditëve kalendarike nga data e blerjes, në rastin e një karte dhuratë fizike, ose nga data e konfirmimit të dërgesës, në rastin e një karte dhuratë elektronike.

   Nëse e bën kthimin përmes PULLANDBEAR.COM, nuk ke pse të na dërgosh kartën dhuratë. Ne do ta anulojmë automatikisht kartën dhuratë dhe mund ta shkatërrosh atë.

   SA KOHË KAM PËR TË BËRË KTHIME?

   Afati i fundit për të gjitha kthimet është 30 ditë kalendarike nga data e dorëzimit.

   A DUHET TË PAGUAJ PËR KTHIMET?

   Po. Çmimi i kthimit ndryshon në varësi të tregut dhe do të zbritet nga rimbursimi. Më shumë informacion, këtu.

   Po, kostoja për çdo kthim është 39,95 AUD dhe duhet të merret përsipër nga klienti.

   Jo, kthimet në PULLANDBEAR.COM janë gjithmonë falas, me kusht që t’i kërkosh nëpërmjet mjeteve të ofruara nga Pull&Bear.

   SI DO TË RIMBURSOHEN PARATË E MIA?

   Kthimet në dyqan: nëse e keni paguar porosinë në dorëzim, rimbursimi do të bëhet me para në dorë; Nëse e keni paguar porosinë tuaj me kartë, rimbursimi do të bëhet në të njëjtën mënyrë pagese.

   Kthimi në shtëpi: nëse e keni paguar porosinë në dorëzim, rimbursimi do të bëhet me transfertë bankare. Nëse e keni paguar porosinë me kartë, rimbursimi do të bëhet në të njëjtën mënyrë pagese.

   KUR DO TA MARR RIMBURSIMIN PËR KTHIMIN TIM?

   Pas miratimit të kthimit (artikujt duhet të jenë në gjendje të përsosur dhe t'i kenë etiketat e brendshme), do të marrësh një email konfirmimi që tregon se shuma do të rimbursohet në llogarinë tënde brenda pak ditësh.

   Mos harro se koha e nevojshme që llogaria të rimbursohet varet gjithmonë nga banka jote.

   ÇFARË DUHET TË BËJ NËSE SHUMA E KTHIMIT ËSHTË E PASAKTË?

   Kontakto me departamentin e shërbimit për konsumatorin dhe ne do ta zgjidhim problemin sa më shpejt të jetë e mundur.

   PULLANDBEAR.COM rezervon të drejtën të refuzojë kthimet e kërkuara ose të dërguara jashtë afatit të caktuar, ose për artikujt që nuk janë në të njëjtën gjendje në të cilën janë marrë

   A I KTHENI KOSTOT E TRANSPORTIT NËSE I KTHEJ TË GJITHË ARTIKUJT NË NJË POROSI?

   Nëse kthen një porosi të tërë brenda 14 ditësh nga blerja, do të të rimbursohen kostot e transportit për një porosi standarde.

   Jo, kostoja për çdo kthim është 39,95 AUD dhe duhet të merret përsipër nga klienti.

   Teknologjia

   Cilët shfletues interneti duhet t'i përdor për të parë siç duhet faqen e internetit të Pull&Bear?

   Faqja e internetit PULLANDBEAR.COM është optimizuar për t'u parë në Microsoft Internet Explorer 7 ose më lart, Mozilla Firefox 3.5 ose më lart, Google Chrome 6 dhe Safari 5 ose më lart.

   Mund të instalosh versionet më të fundit të secilit shfletues përmes lidhjeve në vijim:

   Çfarë rezolucion ekrani më nevojitet?

   1024 gjerësi x 768 lartësi e më lart.

   A është e sigurt blerja në PULLANDBEAR.COM?

   Po. Mund të blesh me rehati të plotë, pasi ne bëjmë çdo përpjekje për t'u siguruar që të kemi burimet që garantojnë sigurinë e blerjeve dhe të dhënave të tua.

   Faturat për dhurata

   Çfarë janë faturat për dhurata?

   Ato janë fatura të përfshira në porositë që ua dërgon njerëzve të tjerë si dhuratë, e cila nuk e tregon shumën e blerjes. Është plotësisht e vlefshme për ndërrime dhe kthime.

   Mund ta zgjidhësh nga shporta e blerjeve.

   Si mund të bëj një porosi dhe të marr faturë për dhurata?

   Mund të kërkosh faturë për dhurata duke e zgjedhur këtë opsion në shportën e blerjeve, me kusht që të mos kesh filluar përpunimin e porosisë.

   Mos harro se porosia do të përfshijë vetëm faturën për dhurata dhe jo një kopje për blerësin.

   A mund të kërkoj një faturë për dhurata pasi të kem përfunduar porosinë?

   Jo, mund të marrësh faturë për dhurata vetëm nëse e kërkon përpara se të përpunosh porosinë.

   Si mund t'i kthej artikujt e blerë me faturën për dhurata?

   Kur bën kthim me faturë për dhurata, do të marrësh një kupon për shumën e kthimit.

   Si rimbursohet shuma e porosisë?

   Krijohet një kartë dhuratë virtuale dhe shtypet në fletën e kthimit.

   A mund të ndërroj një artikull që e kam marrë si dhuratë?

   Mund ta ndërrosh me të njëjtin artikull në një madhësi apo ngjyrë tjetër, në çdo dyqan Pull&Bear, në tregun ku është blerë artikulli origjinal. Për më shumë informacion, "kliko këtu"

   Jo. Në këtë rast duhet të kthesh artikullin ose artikujt dhe të bësh një porosi të re me kartën e kuponit.

   Nuk lejohen ndërrime. Mund ta kthesh në çdo dyqan Pull&Bear, në tregun ku është blerë artikulli origjinal. Për më shumë informacion, "kliko këtu"

   Si mund të kërkoj tërheqje në shtëpi ose kthim me postë të një artikulli që e kam marrë si dhuratë?

   Duhet të kontaktosh me departamentin e shërbimit për konsumatorin, që të organizojmë marrjen në shtëpi. Mos harro se mund të shkosh edhe në çdo dyqan Pull&Bear, në tregun ku është blerë artikulli.

   Kontakto me departamentin e shërbimit për konsumatorin.