Targeta regal

* DISPONIBLE NOMÉS EN BOTIGUES FÍSIQUES

Perquè sabem com és de difícil encertar la talla, el color, la peça… ara et fem més fàcil comprar els teus regals. Comercialitzem targetes regal de diferents imports només als països de la llista que segueix a continuació:

BÈLGICA, BULGÀRIA, CROÀCIA, EL SALVADOR, ESPANYA, FRANÇA, GRÈCIA, HONGRIA, IRLANDA, ITÀLIA, EL MARROC, MÈXIC, PAÏSOS BAIXOS, POLÒNIA, PORTUGAL, REGNE UNIT, REPÚBLICA TXECA, RÚSSIA i TURQUIA.

CONDICIONS D’ÚS

La targeta regal permet comprar qualsevol producte a la venda a les botigues Pull&Bear ubicades al país en què ha estat adquirida i no es pot fer servir per comprar productes per Internet. Aquesta targeta regal es pot abonar mitjançant qualsevol forma de pagament admesa a les botigues del país emissor.

La targeta regal és vàlida fins a la data que consta a l’esmentada targeta o al tiquet de compra i es pot fer servir fins a aquesta data tantes vegades com es vulgui fins esgotar el seu saldo.

Si la compra supera el saldo disponible en la targeta regal, la diferència es pot abonar en efectiu o mitjançant qualsevol altra forma de pagament admesa per la botiga on es realitza la compra.

Excepte que les condicions d’ús de les targetes regal que siguin aplicables al país corresponent estableixin el contrari, els productes comprats amb la targeta regal estan subjectes a la mateixa política de canvis i devolucions que qualsevol altre producte venut en el mateix país. Si escau, el reemborsament per devolució del producte adquirit amb la targeta regal s’efectuarà mitjançant un increment del saldo de la targeta. En cas que aquesta hagi caducat o el saldo s’hagi esgotat en el moment de la devolució, el preu del producte adquirit es reemborsarà a través d’una targeta d’abonament o, en cas de no ser operativa en el teu país, en la forma escollida per l’usuari de la targeta.

El saldo disponible de la targeta regal és la diferència entre el saldo anterior en el moment de realitzar una compra i l’import d’aquesta darrera. Si ho preveuen les condicions d’ús de les targetes regal que siguin aplicables en el país corresponent, el saldo disponible de la targeta regal apareixerà en el tiquet de compra que s’emeti en el moment de fer-ne ús.

La targeta regal és un document al portador i la responsabilitat del seu ús és exclusivament del seu tenidor. Pull&Bear no la reemplaçarà en cas de robatori, pèrdua, extraviament ni deteriorament.

A cada país les targetes regal són emeses i gestionades de manera independent per les empreses titulars de les botigues Pull&Bear ubicades en el país corresponent.

Les condicions d’ús de les targetes regal poden variar de país a país. Si et plau, comprova les condicions d’ús de les targetes lliurades en comprar la teva targeta regal i/o disponibles a les botigues del teu país.

Arranjaments

* EXCLUSIU EN BOTIGUES FISIQUES

Pull&Bear realitza retocs senzills a les peces de temporada a petició del client i com a servei de pagament. La llista de preus està disponible en els punts de venda. Si has adquirit una peça per la pàgina web i vols que te l'arreglem, hauràs d'anar a una botiga física.

Cura de peces

Com aconseguir que la meva roba duri més temps en el mateix estat en què la vaig comprar? He de portar una peça a la tintoreria? A quina temperatura he de planxar la meva camisa? Aprèn a interpretar les etiquetes i els símbols perquè sempre llueixis el millor aspecte

ELS SÍMBOLS

Coneix els símbols de les etiquetes de rentat i segueix sempre les seves instruccions, ja que han estat comprovades prèviament per experts en un laboratori per garantir la qualitat de les nostres peces.

RENTAT

 

A màquina. No superar la temperatura indicada.

 

A mà. No superar els 40 graus de temperatura.

     

A mà o a màquina amb un programa de centrifugat curt i respectant sempre la temperatura indicada.

 

En sec. No admet aigua.

BLANQUEJADORS/LLEIXIU

 

Pots utilitzar lleixiu.

 

No pots utilitzar lleixiu.

PLANXAT

 

Peces que no resisteixen la planxa.

  110º/230ºF     150º/302ºF     200º/392ºF  

Peces que poden ser planxades, respectant la temperatura indicada.

NETEJA EN SEC/TINTORERIA

 

Amb qualsevol tipus de dissolvent.

 

Només amb productes minerals.

 

Neteja amb percloroetilè.

 

Peces que no es poden rentar i és necessari acudir a un servei professional.

ASSECAT

 

Penjar la peça humida a una corda o barra, dins o fora de casa, sense escórrer ni sacsejar prèviament.

 

Posar la peça en una superfície horitzontal perquè s’eixugui.

 

Admet assecadora a temperatura moderada.

 

No admet assecadora.

CONSELLS PRÀCTICS

He de rentar una peça?

Hi ha vegades que amb ventilar i raspallar les peces és suficient si no estan brutes. Si ho fas, estalviaràs energia i la teva roba durarà més.

Detergent

Si utilitzes un detergent amb etiquetes ecològiques, ajudaràs al medi ambient. Intenta no utilitzar més detergent que el que apareix en les instruccions de l'envàs. Utilitzar quantitats superiors pot provocar taques a la roba i causar problemes cutanis.

Suavitzant

El suavitzant és una despesa innecessària i resulta altament nociu per al medi ambient.

Lleixiu

Utilitza el lleixiu només en aigua freda i una hora com a màxim. No facis servir recipients de ferro, coure o llautó.

Rentat a mà

Recordeu-vos de dissoldre bé el detergent abans d'introduir la roba. En els primers rentats, separa la peça, ja que l'aigua pot acolorir-se.

La rentadora

Utilitza la rentadora a plena capacitat. Per rentar poques peces, és recomanable utilitzar un programa de baix consum energètic, opció existent a la majoria de rentadores modernes. No t’oblidis de buidar les butxaques.

Temperatura de rentat

Respecta sempre la temperatura de rentat indicada. Les peces de color que hagin de ser rentades a 60 graus poden destenyir si es renten a 40 graus o a mà. No sempre és millor rentar a temperatura més baixa.

Assecat

És aconsellable centrifugar bé la roba abans d'eixugar-la. Recorda que l'aire lliure és la millor assecadora, tot i que has d’evitar exposar les peces directament al sol, per evitar que perdin color.

Planxa

Classifica les teves peces segons el grau de temperatura de l'etiqueta i comença per la més baixa. És millor que la roba estigui una mica humida per planxar-la. En finalitzar, i abans que es refredi la planxa, elimina amb un drap humit qualsevol resta que s'hagi quedat enganxada.

Recicla la teva roba

Les peces que ja no utilitzis, dóna-la a organitzacions que les distribueixen a persones necessitades. Així, allargues la vida útil de la teva roba.

Denim

El denim deu el seu aspecte a una tècnica de coloració que, en rentar-lo, pugui desprendre petits pigments de color que destenyeixen. Renta els texans del revés perquè no perdin color i evitar la formació de marques blanques a les arrugues.

Plomissols

Posa pilotes de tennis a l'assecadora per aconseguir una distribució uniforme del farcit.

Peces de punt gruixut

Les peces de punt gruixut han d'assecar-se embolicades en una tovallola i en posició horitzontal, per tal que conservin la seva forma original.

Roba impermeable

Per eixugar la roba impermeable només cal deixar-la escórrer. Si prefereixes posar-la en l'assecadora, recorda que ha de ser sempre a temperatures molt baixes.

ELS TEIXITS

Llana

S'encongeix si es renta a temperatura molt alta i es deforma si s’eixuga penjada. És un bon aïllant tèrmic. Tendeix a endurir-se i es torna groga.

Cotó

S'encongeix si es renta a massa temperatura. Resisteix bé la planxa i, si té color, s’ha de rentar per separat la primera vegada. És fresc, flexible i molt resistent. Tendeix a arrugar-se.

Lli

S'ha de rentar sempre a mà, a baixes temperatures i sense centrifugar. Resisteix bé la planxa. És fresc i agradable al tacte i resisteix bé la brutícia.

Seda

No admet temperatures molt altes ni centrifugat. S’ha de planxar sense vapor i a temperatura baixa. És forta, lleugera, de tacte agradable i fixa bé els colors. És delicada. Amb taques rebels requereix l'atenció d'un professional.

Acetat, raió o viscosa

No s’han de centrifugar per evitar deformacions. Tenen tacte sedós i fixen bé els colors. Tenen baixa resistència en estat humit, cremen amb facilitat i es carreguen d'electricitat estàtica.

Polièster o niló

Són sensibles a la calor, han de ser rentats en aigua tèbia i planxats a temperatura baixa sense vapor. Són molt resistents, s'arruguen poc i fixen bé els colors. Cremen amb facilitat i es carreguen d'electricitat estàtica.

Cura del calçat

TEIXITS

     

Tracteu-los amb un drap, renteu-los amb aigua freda i sabó neutre, i eviteu amarar la sabata. Truc: Podeu utilitzar els llevataques que es fan servir per a la roba.

ANT / NUBUC / SERRATGE

         

Apliqueu-hi un esprai hidrofugant per evitar les taques. Per mantenir-ne l’acabat apelfat, cal que no hi poseu crema. Truc: Podeu utilitzar esprai repel•lent de pols (hidrofugant per a tirassos).

XAROL / ANTIC

   

Passeu-hi un cotó impregnat en llet o vinagre per treure les taques, passeu un drap sec i fregueu per donar brillantor. Truc: Fregar fortament recupera la brillantor original.

NAPA / PULL-UP / BOXCALF

         

Traieu-ne la pols amb un drap de cotó sec i fregueu per donar brillantor. Hi podeu posar crema incolora o del to de la pell. Truc: Fregueu amb una esponja suau amb crema natural incolora.

ENGREIXATS

     

Passeu-hi el raspall i apliqueu-hi el greix especial per a aquestes pells. Truc: Utilitzeu greix de cavall o ceres naturals.

CUIR

         

Traieu-ne la pols amb un drap de cotó sec i fregueu per donar brillantor. Hi podeu posar crema incolora o del to de la pell. Truc: Si persisteix alguna taca, passeu-hi un drap humitejat amb aigua i sabó neutre.

PELL RECTIFICADA

       

Fregueu-la amb un drap humit per eliminar-ne les possibles taques superficials. Truc: En cas de taques no superficials utilitzeu el reparador blanc de qualsevol marca.

SINTÈTIC

     

Fregueu amb un drap humit per eliminar-ne les possibles taques superficials. Truc: Deixeu-ho assecar a temperatura ambient.

LEYENDA DE SÍMBOLOS

 

No submergir en aigua.

 

No rentar amb aigua.

 

Rentar amb aigua freda.

 

Assecar a temperatura ambient.

 

Fregar amb un drap humit.

 

Tractar amb un raspall suau.

 

Utilitzar ceres.

 

Aplicar esprai antipols.