Política de privacitat

PDF

Condicions de compra

PDF

Condicions de Compra del lloc web de Pull&Bear

1. INTRODUCCIÓ

Aquest document conté les Condicions que regulen l'ús d'aquest lloc web i el contracte que ens vincula a nosaltres dos - tu i nosaltres - (d'ara endavant les "Condicions"). Aquestes Condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris (d'ara endavant "Tu" / "el teu") i els de Pull&Bear (des d'ara "nosaltres"/"el nostre"/"el Venedor") en relació amb els productes/serveis que oferim a través d'aquest lloc web o de qualsevol altra pàgina web a què puguem redirigir-te mitjançant un enllaç (en endavant designats conjuntament com els "Serveis de Pull&Bear"). Et preguem que llegeixis atentament aquestes Condicions i la nostra Política de Privacitat abans de fer clic a la tecla "AUTORITZAR PAGAMENT" per realitzar la comanda. En utilitzar aquest lloc web o fer una comanda a través d’aquest, acceptes quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra Política de Privacitat, de manera que, si no estàs d'acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privacitat, no has de fer cap comanda.

Aquestes Condicions podrien ser modificades, per la qual cosa has de llegir-les abans d'efectuar cada comanda.

Si tens alguna pregunta relacionada amb les Condicions de Compra o la Política de Privacitat, pots consultar el nostre lloc web o posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte. ITX Fashion Limited, que opera sota la denominació Pull&Bear, és una societat irlandesa inscrita amb el número corporatiu 432265 amb domicili social a Hainault House, 5th Floor, 69-71 St Stephen 's Green, Dublín 2, Irlanda i número d'identificació fiscal ES N0071876G.

2. ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

Les presents Condicions són les úniques condicions aplicables a l'ús d'aquest lloc web i en substitueixen qualsevol altra, excepte consentiment previ exprés i per escrit del Venedor. Aquestes Condicions són importants tant per a tu com per a nosaltres, ja que han estat dissenyades per crear un acord legalment vinculant entre nosaltres, protegint els teus drets com a client i els nostres drets com a empresa. Declares que, en fer la teva comanda, has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions.

Acceptes que:

a.Només podràs fer ús del lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlides.

b.No podràs realitzar cap comanda especulativa, falsa o fraudulenta. Si tenim motius raonables per considerar que s'ha fet una comanda d'aquest tipus, estarem autoritzats a anul-lar-la i informar les autoritats pertinents.

c.També estàs obligat a facilitar de manera certa i correcta la teva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte, i acceptes que podem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb tu si és necessari (veure la nostra Política de Privacitat ).

d.Si no ens facilites tota la informació que necessitem, no podrem fer efectiva la teva comanda.

En realitzar una comanda a través d'aquest lloc web, ens garanteixes que ets major de 18 anys i que tens capacitat legal per celebrar contractes vinculants.

3. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s'ofereixen a través d'aquest lloc web estaran únicament disponibles als països següents: Alemanya (excepte la illa de Helgoland i la ciutat de Büsingen), Espanya, França (excepte en els DOM-TOM), Itàlia (excepte San Marino, Liviano, Campione d'Italia i les aigües del llac Lugano), Països Baixos, Portugal i Regne Unit (només a Mainland).

4. COM ES FORMALITZA EL CONTRACTE

Aquesta informació i els detalls continguts en aquest lloc web no constitueixen una oferta de venda, sinó una invitació per fer negocis. No hi ha cap contracte entre tu i nosaltres en relació amb cap producte fins que la teva comanda hagi estat expressament acceptada per nosaltres. Si la teva oferta no és acceptada i ja se t'hagués fet algun càrrec al teu compte, l'import d’aquest et serà reintegrat en la seva totalitat.

Per realitzar una comanda, hauràs de seguir el procediment de compra online i fer clic a "AUTORITZAR PAGAMENT". Després d'això, rebràs un correu electrònic justificant la recepció de la teva comanda (la "Confirmació de Comanda"). Tingues en compte que això no significa que la teva comanda hagi estat acceptada, ja que aquesta constitueix una oferta que tu ens fas a nosaltres per comprar un o més productes. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació i et confirmarem aquesta acceptació enviant un correu electrònic en què et confirmem que la comanda està essent enviada (la "Confirmació de Tramesa"). El contracte per a la compra d'un producte entre nosaltres (Contracte) quedarà formalitzat únicament quan t'enviem la "Confirmació de Tramesa".

Seran objecte del Contracte únicament aquells productes relacionats en la "Confirmació de Tramesa". No estarem obligats a subministrar cap altre producte que pogués haver estat objecte de comanda fins que et confirmem la tramesa d’aquesta en una "Confirmació de Tramesa" independent.

5. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat d’aquestos i, en aquest sentit, si es produeixen dificultats pel que fa al seu subministrament o si no queden articles en estoc, et tornarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

6. NEGATIVA A TRAMITAR UNA COMANDA

Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d'aquest lloc web en qualsevol moment i/o treure o modificar qualsevol material o contingut. Tot i que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'alguna comanda després d'haver enviat la "Confirmació de Comanda", i ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, a la nostra única discreció.

No serem responsables davant teu o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquest lloc web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, per treure o modificar qualsevol material o contingut del lloc web, o per negar-nos a tramitar una comanda un cop t’hàgim enviat la "Confirmació de Comanda".

7. DRET A DESISTIR DE LA COMPRA

Si estàs contractant com a consumidor, podràs desistir del Contracte en qualsevol moment en un termini de 30 dies naturals des de la "Confirmació de Tramesa" de la teva comanda. En aquest cas, se't reemborsarà el preu pagat pels productes de conformitat amb la nostra Política de Devolucions (veure la clàusula 13).

El teu dret a desistir del Contracte serà d'aplicació exclusivament per a aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en què els vas rebre. Hauràs d’incloure també totes les instruccions, documents i embolcalls dels productes. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat o si ha patit algun dany, per la qual cosa hauràs de ser curós amb el/s producte/s mentre els tinguis.

No tindràs dret a desistir del contracte l'objecte del qual sigui el subministrament d'algun dels següents productes:

- CD/DVD de música sense el seu embolcall original.

- Roba interior.

Si et plau, tracta amb cura raonable els productes mentre els tinguis i guarda, si fos possible, les caixes i embolcalls originals per al cas de devolució.

Trobaràs més detalls sobre aquest dret reconegut per la llei, així com l'explicació sobre com exercitar-lo, a la clàusula 13 de les presents Condicions, i un resum d’aquest quan rebis la "Confirmació de Tramesa". Aquesta disposició no afecta els drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

8. LLIURAMENT

Sense perjudici del que estableix la clàusula 5 anterior i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, intentarem enviar la comanda del/s producte/s relacionat/s en la "confirmació de tramesa" abans de la data de lliurament que figura a la "Confirmació de Tramesa "o bé, si no s'especifiqués cap data de lliurament, en el termini de 15 dies a comptar de la data de "Confirmació de tramesa".

El retard pot ser per causa de les raons següents:

- Personalització dels productes,

- Articles especialitzats,

- Circumstàncies imprevistes o

- Zona de lliurament.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, t'informarem d'aquesta circumstància i et donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anular la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Tingues en compte, en qualsevol cas, que no realitzem lliuraments els dissabtes ni diumenges.

A l'efecte de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el lliurament o que el/s producte/s han estat lliurat/s en el moment de signar la recepció d’aquests en l'adreça de lliurament acordada.

9. IMPOSSIBILITAT DE LLIURAMENT

Si ens resulta impossible després de dos intents efectuar el lliurament, intentarem buscar un lloc segur per deixar-te el paquet. Et deixarem una nota explicant on es troba el teu paquet i com recollir-lo. Si has de ser al lloc de lliurament a l'hora acordada, et demanem que et posis contacte amb nosaltres per acordar el lliurament en un altre dia.

10. TRANSMISSIÓ DEL RISC I LA PROPIETAT

Els riscos dels productes aniran al teu càrrec a partir del moment del seu lliurament.

Adquiriràs la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb aquests, incloses les despeses de tramesa, o bé en el moment del lliurament (segons la definició de la clàusula 8), si aquesta tingués lloc en un moment posterior.

11. PREU I PAGAMENT

El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment al nostre lloc web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren en el lloc web són correctes, es poden produir errors. Si descobríssim un error en el preu dels productes que has encarregat, t'informarem com més aviat millor i et donarem l’opció de reconfirmar la teva comanda al preu correcte o bé anul-lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb tu, la comanda es considerarà cancel-lada i se't reemborsaran íntegrament les quantitats que hagin estat abonades.

No estarem obligats a subministrar el/s producte/s al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que t’hàgim enviat la "Confirmació de Tramesa") si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per tu com a preu incorrecte.

Els preus del lloc web inclouen IVA, però exclouen les despeses de tramesa, que s'afegiran a l'import total degut segons s'exposa a la nostra Guia de despeses de tramesa.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però, llevat del que s’estableix anteriorment, els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja t’hàgim enviat una "Confirmació de Tramesa".

Quan hagis fet les teves compres, tots els articles que desitgis comprar s'hauran afegit a "LA TEVA COMPRA" i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Per fer-ho:

1.Fes clic al botó "LA TEVA COMPRA" a la part superior de la pàgina.

2.Fes clic al botó "VEURE COMPRA".

3.Fes clic al botó "TRAMITAR COMPRA".

4.Omple o comprova la informació de contacte, les dades de la teva comanda, l'adreça a la qual vols que et sigui enviada la comanda i l’adreça a la qual caldrà remetre la factura.

5.Introdueix les dades de la targeta de crèdit.

6.Fes clic a "AUTORITZAR PAGAMENT".

Podràs fer el pagament amb les targetes Visa, Mastercard, American Express, Affinity Card i PayPal. Per minimitzar el risc d'accés no autoritzat, s'han de codificar les dades de la targeta de crèdit. Un cop rebem la teva comanda, farem una preautorització a la teva targeta de crèdit per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què la teva comanda surti dels nostres magatzems.

Si el teu mitjà de pagament és PayPal, el càrrec es farà en el moment en què et confirmem la comanda.

En fer clic a "AUTORITZAR PAGAMENT" estàs confirmant que la targeta de crèdit és teva.

Utilitzem "AKAMAI" per assegurar-nos que el pagament s'ha efectuat de forma segura.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si l'entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables de cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb tu.

12. IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT

De conformitat amb la normativa vigent, tota compra feta a través del lloc web està subjecta a impost sobre el valor afegit (IVA), excepte les que tinguin per destinació Canàries, Ceuta i Melilla.

Referent a això i, de conformitat amb el capítol I del títol V de la Directiva 2006/112 del Consell, de 28 de novembre de 2006, relativa al sistema comú de l'IVA, els lliuraments s'entenen localitzats a l'Estat membre que consti en la adreça de lliurament dels articles, essent l'IVA aplicable el tipus legalment vigent en cada Estat membre de la destinació dels articles que s'hagi consignat en cada comanda.

D'acord amb la normativa aplicable en cada jurisdicció, en els lliuraments de béns realitzats en determinats països membres de la Unió Europea a un destinatari empresari o professional, podria resultar d'aplicació la regla d"inversió de subjecte passiu" (article 194 de la Directiva 2006/112) que implicaria la no repercussió d'IVA per ITX Fashion Limited, sense perjudici de l'obligació del destinatari d’autorepercutirse l'impost meritat en l'operació.

En les comandes amb destinació Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobarien exempts d'IVA en aplicació del que disposa l'article 146 de l'esmentada Directiva, sense perjudici de l'aplicació dels impostos i aranzels corresponents d'acord amb la normativa vigent en cada un dels llocs.

13. POLÍTICA DE CANVIS/DEVOLUCIONS

Devolucions en l'exercici del dret a desistir de la compra.

Política general: si vols desistir del Contracte dins del termini assenyalat en la clàusula 7 anterior, podràs retornar-nos la mercaderia a qualsevol de les nostres botigues Pull&Bear (excepte les botigues outlet) del país on s'ha fet el lliurament o lliurant-la a un missatger que enviarem al teu domicili. Hauràs de lliurar la mercaderia en el mateix envàs en què la vas rebre, seguint les instruccions que trobaràs en l'apartat “DEVOLUCIONS” del nostre lloc web.

Has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre "Formulari de devolució" perquè puguem organitzar la recollida al teu domicili. Cap de les dues opcions no et suposaran un cost addicional. Tot i això, tu seràs el responsable del cost de retornar-nos els productes en cas que no puguis fer-ho mitjançant les dues opcions gratuïtes que t'oferim. Si et plau, tingues en compte que si decideixes retornar els articles a ports deguts, estarem autoritzats a carregar les despeses en què puguem incórrer.

Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o trucant al telèfon 900 812 900.

Canvi o devolució del producte en una botiga de Pull&Bear (exceptuant les botigues outlet): Si hi ha una botiga Pull&Bear al país en què et va ser lliurat el producte, pots fer la devolució a la pròpia botiga. En aquest cas, hauràs d’anar a la botiga en persona i lliurar, juntament amb l'article, el document per a la devolució (en endavant "tiquet") que hauràs rebut en el moment del lliurament del producte degudament emplenat.

Canàries, Ceuta i Melilla: Si vols canviar o retornar un producte que hagués estat lliurat a les Canàries, Ceuta o Melilla, podràs fer-ho acudint en persona a qualsevol botiga Pull&Bear. Si això no fos possible, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres al número de telèfon 900 812 900 per convenir amb nosaltres o algun representant nostre la recollida del producte. En ambdós casos, hauràs de lliurar, juntament amb el producte per retornar, el tiquet que hauràs rebut en el moment del lliurament del producte degudament emplenat.

Si us plau, retorna l'article usant o incloent el seu embolcall original a més de les instruccions, documentació i embolcalls que puguin acompanyar-lo.

Després d'examinar l'article, et comunicarem si tens dret a la devolució de les quantitats abonades. La devolució s'efectuarà com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins el termini de 30 dies naturals des de la data en què ens vas notificar la teva intenció de desistir. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.

No és procedent el canvi o devolució d'aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què els vas rebre o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.

Els canvis només es podran fer per un mateix article en diferent talla o color.

Devolucions de productes defectuosos :

En els casos en què consideris que en el moment del lliurament el producte no s'ajusta al que estipula el contracte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre formulari de contacte facilitant les dades del producte així com del dany que pateix, o bé trucant per telèfon al número 900 812 900, on t'indicarem la manera de procedir.

El producte el podràs retornar a qualssevol de les nostres botigues Pull&Bear del teu país o lliurant-lo des de casa teva a un missatger que enviarem.

Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i et comunicarem per correu dins d'un termini raonable si és procedent la devolució o substitució d'aquest, si escau. La devolució o substitució de l'article s'efectuarà com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies naturals següents a la data en la qual t’enviarem un correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme.

Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, et seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurament de l'article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.

Queden salvaguardats els drets reconeguts per la legislació vigent.

14. RESPONSABILITAT I EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

La nostra responsabilitat en relació amb qualsevol producte adquirit en el nostre lloc web estarà limitada estrictament al preu de compra d'aquest producte.

No res en les presents Condicions de Compra exclou ni limita de cap manera la nostra responsabilitat:

a.En cas de mort o danys personals ocasionats per la nostra negligència;

b.En cas de frau o falsedat fraudulenta, o

c.En qualsevol assumpte en què fos il-legal o il-lícit que excloguéssim, limitéssim o intentéssim excloure o limitar la nostra responsabilitat.

Sense perjudici d’allò que disposa el paràgraf anterior, i en la mesura que així ho permeti la llei, i llevat que en les presents Condicions es disposi el contrari, no acceptarem cap responsabilitat per danys indirectes que es produeixin com a efecte secundari de les pèrdues o danys principals que es produeixin de totes maneres, ja siguin ocasionats per il-lícit civil (inclosa negligència), incompliment del contracte o altres, fins i tot si s'haguessin pogut preveure, inclosos, sense caràcter limitatiu els següents:

i.pèrdues d'ingressos o vendes;

ii.pèrdua de negoci;

iii.lucre cessant o pèrdua de contractes;

iv.pèrdua d'estalvis previstos;

v.pèrdua de dades, i

vi.pèrdua de temps de gestió o d'horari d'oficina.

A causa de la naturalesa oberta d'aquest lloc web i la possibilitat que es produeixin errors en l'emmagatzematge i transmissió d'informació digital, no garantim la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d'aquest lloc web a no ser que s'estableixi expressament el contrari en aquesta.

Totes les descripcions de productes, informacions i materials que inclou aquest lloc web es subministren en l'estat en què es troben i sense garanties expresses, implícites o que es derivin de qualsevol altra manera.

En la mesura del possible segons ho permeti la llei, excloem totes les garanties salvaguardant aquelles que no puguin ser legítimament excloses enfront dels consumidors.

El que disposa aquesta clàusula no afectarà els teus drets reconeguts per la llei en qualitat de consumidor, ni el teu dret a desistir el contracte.

15. PROPIETAT INTEL-LECTUAL

Reconeixes i acceptes que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els materials o continguts que s'aporten com a part del lloc web ens corresponen en tot moment a nosaltres o als qui ens van atorgar llicència per al seu ús. Podràs fer ús d'aquest material únicament en la forma en què t’autoritzem expressament nosaltres o els que ens van atorgar llicència per al seu ús. Això no t'impedirà utilitzar aquesta pàgina web en la mesura necessària per copiar la informació sobre la teva comanda o dades de contacte.

16. COMUNICACIONS PER ESCRIT

La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que t'enviem siguin per escrit. En utilitzar aquest lloc web, acceptes que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o et facilitarem informació penjant avisos en aquest lloc web. A efectes contractuals, acceptes a utilitzar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeixes que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que t'enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els teus drets reconeguts per llei.

17. NOTIFICACIONS

Les notificacions que ens enviïs s'hauran d'enviar preferiblement a través del nostre formulari de contacte. D'acord amb allò que disposa la clàusula 16, i llevat que s'estipuli el contrari, et podrem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l'adreça postal facilitada per tu a l'hora de realitzar una comanda.

S'entén que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin en el nostre lloc web, 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, serà suficient amb provar, en el cas d'una carta, que tenia l’adreça correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada a Correus o en una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que aquest va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor.

18. CESSIÓ DE DRETS I OBLIGACIONS

El Contracte entre tu i nosaltres és vinculant tant per a tu com per a nosaltres, així com per als nostres respectius successors, cessionaris i drethavents.

No podràs transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats d’aquest al teu favor o per a tu, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit.

Podem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats d’aquest al nostre favor o per a nosaltres, en qualsevol moment durant la vigència del Contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que tu tens com a consumidor reconeguts per llei ni anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties, tant expresses com tàcites, que t’haguéssim pogut atorgar.

19. ESDEVENIMENTS FORA DEL NOSTRE CONTROL

No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions que assumim a l'empara d'un contracte, la causa del qual es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable (Causa de Força Major).

Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, manca d'exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i inclouran en especial (sense limitació) el següent:

a.Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.

b.Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (ja hagi estat declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.

c.Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.

d.Impossibilitat d'ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.

e.Impossibilitat d'utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.

f.Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions d'altres governs.

g.Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o de qualsevol altre tipus de transport.

S'entén que la nostra obligació de compliment en virtut d'algun contracte quedarà suspesa durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per complir la nostra obligació mentre duri aquest període. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució per mitjà de la qual puguem complir les nostres obligacions en virtut del Contracte tot i la Causa de Força Major.

20. RENÚNCIA

Si durant la vigència d'un contracte, deixéssim d'insistir en el compliment estricte d'alguna de les obligacions assumides en virtut d’aquest o d'alguna de les presents Condicions, o si deixéssim d'exercitar algun dels drets o recursos que estiguéssim facultats a exercitar o interposar en virtut d'aquest Contracte o aquestes Condicions, tal fet no constituirà una renúncia a aquests drets o recursos ni t’exonerarà de complir amb aquestes obligacions.

Les renúncies que fem a exigir el compliment no constituiran una renúncia per la nostra part a exigir compliments posteriors.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions té efecte, llevat que s'estipuli de forma expressa que és una renúncia i se't comuniqui a tu per escrit de conformitat amb allò que disposa l'apartat de Notificacions anterior.

21. DIVISIBILITAT

Si alguna de les presents Condicions o alguna disposició d'un contracte fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l'autoritat competent, se separaran de la resta de condicions i disposicions que seguiran sent vàlides en la mesura que així ho permeti la llei.

22. INTEGRITAT DEL CONTRACTE

Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa en aquests constitueixen l'acord íntegre que hi ha entre tu i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre tu i nosaltres verbalment o per escrit.

Tant tu com nosaltres reconeixem haver accedit a celebrar el present Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions.

Ni tu ni nosaltres disposarem de recursos davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (llevat que s'hagués fet aquesta declaració incerta de manera fraudulenta) i l'únic recurs de què disposarà l’altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb allò que disposen les presents Condicions.

23. EL NOSTRE DRET DE MODIFICAR AQUESTES CONDICIONS

Tenim dret de revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment.

Estaràs subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què efectuïs cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de fer canvis en aquestes polítiques, Condicions o Política de Privacitat, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també les comandes que haguessis fet prèviament.

24. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Els contractes de compra de productes a través del nostre lloc web es regiran per la legislació irlandesa.

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals irlandesos.

Si estàs contractant com a consumidor, res en aquesta clàusula afecta els drets que com a tal et reconeix la legislació vigent.

25. COMENTARIS I SUGGERIMENTS

Els teus comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Et preguem que ens enviïs aquests comentaris i suggeriments a través del nostre formulari de contacte.