ENTORNO DE PRUEBA / TEST ENVIRONMENT

How to buy

Comprar a PULLANDBEAR.COM és molt senzill.

Només heu de seguir els passos següents:

01.

Trieu la secció (dona, home) i la família (tipus de peça).

02.

Visualitzeu el/s producte/s que us interessa/en. A través d’un clic aconseguireu una ampliació de la fotografia per veure’n el detall i la part posterior del producte, la composició, les talles disponibles, la referència i el preu.

03.

Seleccioneu una peça i afegiu l’article al cistell de compra. A continuació podeu triar continuar comprant o tramitar la comanda.

04.

Si voleu continuar comprant, repetiu el procés, però si voleu tramitar la comanda, registreu-vos.

05.

Quan hàgiu introduït les vostres dades, comproveu que siguin correctes i cliqueu Confirmar.

06.

Escolliu si voleu recollir la vostra comanda en una de les nostres botigues Pull&Bear o rebre-la per correu estàndard o exprés, i assegureu-vos que l’adreça de tramesa i facturació són correctes

07.

Seleccioneu un mètode de pagament: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Paypal...

08.

Confirmeu la comanda.

09.

Rebreu correu electrònic confirmant la comanda.

FAQ´s

A quins països es pot comprar en línia?

Actualment pots comprar a Alemanya (tret de l’illa d’Helgoland i la ciutat de Büsingen), EUA, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, França (tret dels Departaments i Dominis d’Ultramar), Grècia, Irlanda, Itàlia (tret de San Marino, Liviano, Campione d´Italia i les aigües del Llac Lugano), Luxemburg, Mònaco, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Suècia i Suïssa.

En quants idiomes es pot navegar?

Els idiomes de navegació de PULLANDBEAR.COM són: espanyol, anglès, alemany, polonés, portuguès, francès, italià, basc, gallec i català.

En quines llengües es pot sol•licitar atenció al client?

Actualment, el nostre servei d'atenció al client cobreix els següents idiomes: castellà, anglès, alemany, francès, italià, polonès i neerlandès.

Els preus de la botiga en línia i els de la meva botiga habitual de Pull&Bear són els mateixos?

Sí, però si existís qualsevol diferència entre els preus que figuren en el web i els marcats a les etiquetes de les peces, el preu correcte serà sempre el de les etiquetes.

Reposarem els articles amb la indicació "exhaurit”?

Si un article s’ha exhaurit, pots sol·licitar que t’avisem quan el reposem. Si torna a estar disponible abans de 15 dies, t’informarem amb un correu electrònic. Si no hi hagués més estoc, el retiraríem de la web.

Rebré el mateix producte que veig a la foto?

Sí, excepte en aquells productes amb processos artesanals en els quals hi podria haver una mínima diferència en l’acabat.

És possible rebre informació periòdica en el meu correu electrònic amb les últimes novetats i ofertes de Pull&Bear?

Sí. Simplement accedint a "NEWSLETTER" rebreu informació sobre les últimes novetats, lookbook i esdeveniments de Pull&Bear.

Puc donar-me de baixa de la Newsletter de Pull&Bear?

En l’apartat "NEWSLETTER" podreu donar-vos de baixa de manera senzilla. Empleneu les dades i seleccioneu Enviar.

Com recupero la meva contrasenya oblidada?

Si heu oblidat la vostra contrasenya, podeu recuperar-la en l’apartat "EL TEU COMPTE". Rebreu un correu electrònic amb la nova contrasenya.

Com puc assegurar-me d’haver realitzat bé la meva compra?

Una vegada feta la vostra comanda, rebreu un correu electrònic de confirmació. Si no el rebéssiu, poseu-vos en contacte amb el nostre departament d’Atenció al Client.

Puc saber en quin estat es troba la meva comanda?

Sí. Accediu a l’apartat "COMANDES REALITZADES" de "EL TEU COMPTE" i podreu veure l’estat de la vostra comanda en temps real.

Puc eliminar algun article de la meva comanda?

Sí. Des del cistell de compra podreu eliminar els articles que no vulgueu sempre que no hàgiu tramitat la comanda.

Puc cancel•lar la meva comanda?

Sí. Podreu cancel•lar la vostra comanda des de l’apartat "PEDIDOS REALIZADOS" del vostre compte.

Què he de fer si m’arriba un article defectuós?

PULLANDBEAR.COM només ven articles en perfecte estat, per la qual cosa, si excepcionalment us arriba una peça amb alguna tara, poseu-vos en contacte amb el nostre departament d’Atenció al Client.

Què he de fer si m’arriba un article incorrecte?

Si mai, per error, us arriba un article que no heu demanat, poseu-vos en contacte amb el nostre departament d’Atenció al Client.

La meva informació personal té caràcter confidencial?

Tota la informació que compartiu amb nosaltres té caràcter privat i confidencial amb el Grup Inditex per al desenvolupament, el compliment i l’execució del contracte de compravenda, atendre les sol•licituds i proporcionar informacions sobre els productes. Consulta’n tots els detalls en la nostra Política de Privacitat.

Com puc contactar amb el departament d’Atenció al Client?

Ens podeu fer arribar les vostres consultes o comentaris a través del formulari de contacte disponible a la nostra web, a través del telèfon 900 812 900 o enviant un correu electrònic a contact@pullandbear.com.

Payment

Quina forma de pagament puc utilitzar per realitzar la meva compra?

Per quina raó pot ser rebutjada la meva targeta de crèdit?

La targeta pot ser rebutjada per una de les raons següents:

- La targeta pot estar caducada. Comproveu que la vostra targeta no hagi excedit la data de validesa.

- Pot ser que s’hagi assolit el límit de la targeta. Consulteu amb el vostre banc que la targeta no hagi superat l’import permès per efectuar compres.

- Pot ser que alguna dada introduïda sigui incorrecta. Comproveu que hàgiu emplenat correctament tots els camps necessaris.

Puc obtenir una factura a nom de la meva empresa?

Sí. Només heu de marcar l’opció Empresa a les dades personals i emplenar les dades fiscals que us demanem.

Puc demanar Tax-free?

No, no és possible, ja que el Tax Free només s’aplica a productes que es compren a la botiga i són transportats per un mateix.

És segur usar la meva targeta de crèdit al web?

Sí, les dades es transmeten de manera encriptada SSL. Per al pagament amb Visa i Mastercard només s’acceptaran transaccions CES (Comerç Electrònic Segur). Després de verificar que la targeta està adherida al sistema CES, el sistema contactarà amb el banc que l’ha emès perquè el comprador autoritzi la compra. Quan el banc en confirmi l’autenticitat, s’efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda serà cancel•lada.

Shipment

On puc rebre la meva comanda?

Podeu rebre-la a l’adreça que trieu (domicili, feina, etc. -mai en un apartat de correus) o bé a la botiga Pull&Bear que vulgueu.

El país de lliurament pot ser diferent del de compra?

El país de lliurament sempre ha de coincidir amb el país de compra.

Quant tardarà a arribar la meva comanda?

  Quant he de pagar de despeses de tramesa?

   Puc seguir l’estat de la meva comanda?

   Sí, a través de la secció "EL TEU COMPTE", entreu a Comandes realitzades i podreu veure l’estat de la vostra comanda.

   Quin és el procés del lliurament al domicili?

   Si heu elegit lliurament al domicili, us enviarem un correu electrònic de confirmació de tramesa (quan la vostra comanda surti del magatzem), un altre amb un número de seguiment (amb enllaç a la pàgina web de l’empresa de missatgeria) i finalment el transportista es posarà en contacte mitjançant SMS o correu electrònic per informar-vos del lliurament de la vostra comanda.

   Quin és el procés del lliurament a la botiga?

   En cas d’haver triat el lliurament a la botiga, us comunicarem l’arribada de la mercaderia a través d’un SMS (tindreu 10 dies per recollir-la).

   Returns

   QUINS SÓN ELS TIPUS DE DEVOLUCIÓ?

   Devolució a la botiga

   Porta la teva comanda i el tiquet de compra en format electrònic o en format paper a qualsevol botiga Pull&Bear del mateix mercat on hagis realitzat la compra.

   Devolució postal

   Porta els articles que vulguis tornar al teu punt de lliurament més proper i mostra al teu mòbil el codi QR que t’enviarem per email una vegada hagis sol·licitat la devolució.

   Devolució des del domicili

   Una empresa de transport recollirà els articles que vulguis tornar a l’adreça que indiquis.

   VOLS TORNAR UNA COMANDA EN LÍNIA?

   Per iniciar el procés de devolució fes clic aquí

   Si vas fer la compra sense registrar-t’hi, recorda que també pots retornar la comanda en línia des del correu electrònic de confirmació d’enviament.

   COM HO PUC TORNAR SI HE FET LA COMPRA A TRAVÉS AMB UN IPOD EN UNA BOTIGA?

   Només a la botiga: Porta els articles que vulguis tornar a qualsevol botiga Pull&Bear del mateix mercat on hagis fet la compra, juntament amb el tiquet en format electrònic o en paper.

   COM HO PUC TORNAR SI HE FET LA COMPRA EN LÍNIA AMB PAGAMENT A LA BOTIGA (COD)?

   Només a la botiga: Porta els articles que vulguis tornar a qualsevol botiga Pull&Bear del mateix mercat on hagis fet la compra, juntament amb el tiquet en format electrònic o en paper.

   QUÈ PASSA SI TORNO UN PRODUCTE COMPRAT A PULLANDBEAR.COM AMB UNA TARGETA REGAL DE PULL&BEAR?

   El reemborsament s’efectuarà mitjançant l’increment del saldo disponible a la targeta regal, sempre que aquesta targeta regal existeixi en el moment de la devolució. Si no existeix per qualsevol motiu, el reemborsament s’efectuarà mitjançant una targeta abonament de Pull&Bear.

   PUC TORNAR UNA TARGETA REGAL FÍSICA O UNA TARGETA REGAL VIRTUAL COMPRADA EN LÍNIA?

   Es pot tornar sempre que no s’hagi fet servir i abans no passin 30 dies naturals, a comptar de la data de compra de la targeta regal física o de la data d’enviament de la targeta regal virtual.

   Si la devolució es fa via PULLANDBEAR.COM no cal que ens enviïs la targeta regal físicament. Cancel·larem la targeta regal automàticament i podràs destruir-la.

   QUIN ÉS EL TERMINI PER FER UNA DEVOLUCIÓ?

   El termini per fer devolucions és de 30 dies naturals des de la data de lliurament.

   HE DE PAGAR RES PER LA DEVOLUCIÓ?

   No. Les devolucions a PULLANDBEAR.COM són sempre gratuïtes.

   COM REBRÉ L’IMPORT DE LA DEVOLUCIÓ?

   Una vegada aprovada la devolució, en rebràs l’import de la mateixa manera en què vas fer la compra. Tingues en compte que si sol·licites que se t’enviï un tiquet regal en el moment de la comanda, el reemborsament s’efectuarà en una targeta abonament que rebràs juntament amb comprovant de devolució.

   QUAN REBRÉ L’IMPORT DE LA DEVOLUCIÓ?

   Després d’aprovar la devolució (els articles han d’estar en perfecte estat i tenir les etiquetes interiors), rebràs un correu electrònic de confirmació per indicar-te que l’import s’abonarà al teu compte en uns dies.

   Recorda que el termini de l’abonament en compte depèn sempre de la teva entitat bancària.

   QUÈ HE DE FER SI L’IMPORT DE LA DEVOLUCIÓ ÉS INCORRECTE?

   Posa’t en contacte amb el nostre departament d’atenció al client i resoldrem el problema al més aviat possible.

   PULLANDBEAR.COM es reserva el dret a rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o peces que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebudes.

   ES TORNEN LES DESPESES DE TRAMESA SI TORNO TOTS ELS ARTICLES D’UNA COMANDA?

   Si tornes la totalitat d’una comanda al llarg dels 14 dies posteriors a la compra et reemborsarem les despeses de tramesa equivalents a una comanda estàndard.

   Exchange

   Puc canviar els meus articles?

   Sí, tens 2 opcions:

   1. El pots canviar a les nostres botigues físiques:

   · PER TALLA O COLOR, sempre que sigui del mateix import, sense necessitat de pagament addicional i sempre que estigui en perfecte estat i el tinguem en estoc a la botiga.

   · PER UN ALTRE ARTICLE DIFERENT, et reemborsarem l’import a través de PULLANDBEAR.COM i podràs realitzar una nova compra a la botiga.

   2. 2. Des de casa teva, si sol·licites una devolució i realitzes una nova compra en línia.

   Quin és el termini per efectuar el canvi?

   El termini de canvi és de 30 dies naturals des de la data de lliurament.

   Puc canviar els meus articles en qualsevol botiga Pull&Bear?

   Sí, sempre que sigui del mateix país des del qual es va realitzar la compra i disposi de la mateixa secció a què pertany la peça (home i/o dona).

   Technology

   Quins navegadors d’Internet he d’usar per veure la pàgina web de Pull&Bear correctament?

   La pàgina de PULLANDBEAR.COM està optimitzada per ser vista a Microsoft Internet Explorer 7 o superior, Mozilla Firefox 3.5 o superior, Google Chrome 6 o superior i Safari 5 o superior.

   Podeu instal•lar les últimes versions de cada navegador en els enllaços següents:

   Quina resolució de pantalla necessito?

   1.024 d’amplada x 768 d’alçària i mides superiors.

   És segur comprar a PULLANDBEAR.COM?

   Sí. Podeu comprar amb total tranquil•litat, ja que dediquem un gran esforç a disposar de recursos amb els quals garantir la seguretat de les vostres compres i de les vostres dades.